(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Pařížský se Star wars
Potřebné ingredience
Čoko korpus, pařížská šlehačka, čokoláda MM, figurky pravý marcipán, váha 2 kg
Postup přípravy
x
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
tyleka
(upraveno)
3. 11. 2013, 22:04
Mně se líbí ta stékající čokoláda. Už jsem jednou loudila návod, ale nic moc jsem se nedověděla. Vy na to máte nějaký fígl? Mně stéká až na podložku, a když ji nechám chladnout, tak zase neteče.
Alinka2
(upraveno)
4. 11. 2013, 13:52
@tyleka
Zadny figl, nasla jsem recept na polevu na jinych strankach. Je super tim, ze uplne neztuhne, takze se dobre kraji a na polevani dortu zas neni uplne tekuta. Ve vodni lazni se rozpusti 200g cokolady, se 6-ti lzicemi vody, k tomu se pridaji 3 lzice smetany ke slehani a nakonec, kdyz je vse spojene, tak se prida mala lzicka masla. Pak vezmu dobre vychlazeny dort, do stredu naleju cokoladu a nozem roztiram smerem ke krajum. U kraje opatrne roztiram cokoladu aby malinko pretekla. Kde mi pretece moc, tam to z podlozky opatrne setru, ale vetsinou se mi to podari tak, ze musim setrit jen par kapek . Poleva je super, za tento recept jsem nesmirne vdecna.
tyleka
(upraveno)
24. 11. 2013, 12:18
@Alinka2
Děkuji, vyzkouším.
(Gabriška)
(upraveno)
2. 11. 2013, 11:17
SUPER FIGURKY
Alinka2
(upraveno)
2. 11. 2013, 14:44
@(Gabriška)
Děkuji
Lucikuk
(upraveno)
2. 11. 2013, 10:22
, prosím Vás, čo je to čokoláda MM?
Alinka2
(upraveno)
2. 11. 2013, 14:44
@Lucikuk
Lucko je to čokoládová poleva master martini. Moc dobře se s ní pracuje.